naar homepage Café Blauwe Kater
Naar fuifzaal
 

OPTREDENS

En we gaan verder op:

9 februari..
Gypsy Jazz.
De naam zegt het zelf.

16 februari.
Voodoo Twinz, feat. Patrick Louis en René Stock.
Ah ja, blues, maar dan van de soort waar je happy van wordt.Onze optredens beginnen om 21u.

En we hebben voor volgend jaar nog enkele dagen niet ingevuld. Speel je in een Jazz of Bluesband en zie je dat wel zitten? Contacteer dan Gert op 0497/47.72.52

Wil je graag een berichtje over de komende optredens? Stuur dan een mail naar Gert.

 

De Blauwe Kater is een gezellige bruine kroeg in het hartje van Leuven. Een streekbierencafé waar je meer dan 99 verschillende biersoorten kan degusteren. En waar je soms 's maandags ook nog vergast wordt op een uniek jazz- of bluesconcert. In de zomer nodigt het rustige terras uit om er gezellig te kletsen met vrienden.

En het is jullie misschien al opgevallen, we zijn groen geworden. En daarmee bedoelen we NIET alleen de muren van de gang, nee onze koelingen en lichten worden tegenwoordig aangedreven door 56 zonnepanelen op het dak.

Open alle dagen vanaf 19.00u tot in de vroege uurtjes. Het adres: Hallengang 1 (zijstraatje van de Naamsestraat) , 3000 Leuven. Klik hier voor de wegbeschrijving

 

Egotripel Dark.

De Egotripel Dark zorgt voor een harmonieus geheel van een gebrande en bittere smaak met hier en daar een chocolade en eikenhouten toets, zonder dat het geheel te flets of te slap wordt.

Egotripel Dark.
7,1% alc., 33cl

Brouwerij Groenendael .

 

Contact Us Wegbeschrijving Copyright Volledige lijst bieren