naar homepage Café Blauwe Kater
Naar fuifzaal
 

OPTREDENS

En we gaan verder op:

27 oktober.
John Henry Orchestra.
Twee musikanten, die alles gebruiken dat ze hebben; twee stemmen, twee zielen, vier armen, vier benen en 20 vingers. Dit in combinatie met een hele reeks instrumenten geeft "The Orchestra".
Meer info.

3 november.
Lieven Venken Quintet.
Lieven Venken studeerde aan het Lemmensinstituut en kreeg daar in de jazzafdeling o.a. les van Dré Pallemaerts.
Na zijn studies werd hij al snel een zeer actieve drummer in de Belgische jazz-scène. Als freelance muzikant heeft hij al met vele namen gespeeld in Europa en Amerika.

10 november.
Voodoo Twinz featuring Steven De Bruyn.
Vanavond spelen jong (Jan Jaspers en Gert Servaes) en "oud" (Steven De Bruyne) samen.
20 jaar geleden speelde bij de opening van de zaal een groepje dat later alom bekend zou worden: ElFish met Steven De Bruyne als mondharmonica speler en zanger.
Nu zijn Jan en Gert de mannen die ervoor zorgen dat er regelmatig ronkende blues is die niet van een schijf komt.
Deze avond kan niet anders dan fantastisch worden.

Onze optredens beginnen om 21u.

En we hebben voor volgend jaar nog enkele dagen niet ingevuld. Speel je in een Jazz of Bluesband en zie je dat wel zitten? Contacteer dan Gert op 0497/47.72.52

Wil je graag een berichtje over de komende optredens? Stuur dan een mail naar Gert.

 

De Blauwe Kater is een gezellige bruine kroeg in het hartje van Leuven. Een streekbierencafé waar je meer dan 99 verschillende biersoorten kan degusteren. En waar je soms 's maandags ook nog vergast wordt op een uniek jazz- of bluesconcert. In de zomer nodigt het rustige terras uit om er gezellig te kletsen met vrienden.

En het is jullie misschien al opgevallen, we zijn groen geworden. En daarmee bedoelen we NIET alleen de muren van de gang, nee onze koelingen en lichten worden tegenwoordig aangedreven door 56 zonnepanelen op het dak.

Open alle dagen vanaf 19.00u tot in de vroege uurtjes. Het adres: Hallengang 1 (zijstraatje van de Naamsestraat) , 3000 Leuven. Klik hier voor de wegbeschrijving

 

Rodenbach Vintage 2011
(oakaged op Barrel 95)

Rodenbach Vintage 2011 is het unieke resultaat van selectievan de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht.
Rodenbach Vintage is 100% oud belegen bier, wat resulteerd in een superieure Rodenbach Grand Cru. Zijn smaak is complex, rond, intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik met een toets van vanille, kers en zoethout.
De zachtzure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans net als bij een grand cru wijn.

Rodenbach Vintage 2011, Vlaams Rood-Bruin Bier 7% alc., 37.5cl
Brouwerij Palm.

 

Contact Us Wegbeschrijving Copyright Volledige lijst bieren