naar homepage Café Blauwe Kater
Naar fuifzaal
 

OPTREDENS

En we gaan verder op:

29 september.
TAB.
Jazz met Alex Beaurain op akoustische gitaar, Frédéric Becker op saxofoon en Frédéric Malempré op drums.
Meer info.

6 oktober.
The Great Divide.
Blues.
Meer info.

13 oktober.
Kostaz Chatz and Freinds.
Fingerpickin' Blues.
Het studentenleven bracht de Griek Chatz Kostas vele jaren geleden naar ons land. Intussen verwierf deze klassiek geschoolde gitaarvirtuoos ook de Belgische nationaliteit en mogen we hem dus gerust tot de Belgische school rekenen. Chatz stond al in heel Europa en de VS op de planken. Telkens weer wist zijn unieke mix van energie en gevoel het publiek te overtuigen.
Meer info.

20 oktober.
Joost De Langhe.
De Rock/Blues-band 'Joost de Lange Rock/Blues Experience' is ontstaan in juni 2010. Op de drum Ramses Donvil, basgitaar Robbin van de Bor, gitaar Dennis van de Bor en gitaar/zang Joost de Lange. Met veel ruimte voor het melodische, technische maar toch pure soleerwerk speelt Joost de Lange vooral eigen werk, afgewisseld met zo nu en dan een cover van bijvoorbeeld Stevie Ray Vaughan, Walter Trout of Jimi Hendrix. Ondersteund door een stevige, solide band laat hij de zaal na een stevige rockshow iedere avond weer dampend achter.
Meer info.

27 oktober.
John Henry Orchestra.
Twee musikanten, die alles gebruiken dat ze hebben; twee stemmen, twee zielen, vier armen, vier benen en 20 vingers. Dit in combinatie met een hele reeks instrumenten geeft "The Orchestra".
Meer info.


Onze optredens beginnen om 21u.

En we hebben voor volgend jaar nog enkele dagen niet ingevuld. Speel je in een Jazz of Bluesband en zie je dat wel zitten? Contacteer dan Gert op 0497/47.72.52

Wil je graag een berichtje over de komende optredens? Stuur dan een mail naar Gert.

 

De Blauwe Kater is een gezellige bruine kroeg in het hartje van Leuven. Een streekbierencafé waar je meer dan 99 verschillende biersoorten kan degusteren. En waar je soms 's maandags ook nog vergast wordt op een uniek jazz- of bluesconcert. In de zomer nodigt het rustige terras uit om er gezellig te kletsen met vrienden.

En het is jullie misschien al opgevallen, we zijn groen geworden. En daarmee bedoelen we NIET alleen de muren van de gang, nee onze koelingen en lichten worden tegenwoordig aangedreven door 56 zonnepanelen op het dak.

Open alle dagen vanaf 19.00u tot in de vroege uurtjes. Het adres: Hallengang 1 (zijstraatje van de Naamsestraat) , 3000 Leuven. Klik hier voor de wegbeschrijving

 

Super Kroon.

De Super Kroon heeft echte biersmaken: een moutig caramelaroma, diverse hoparoma’s (groen, citroen, zwarte bes) komende van de vier hopgiften en speciale gistflavours (ananas, appel, truffel) gevormd door de verschillende gisten die gebruikt worden. Het bier heeft een bittere smaak en een fijne nabitterheid.

Pale Ale, Amber 6,5% alc., 25cl
Brouwerij De Kroon.

 

Contact Us Wegbeschrijving Copyright Volledige lijst bieren